Professioneel

Professioneel

Heb je het gevoel dat je werk meer van je vraagt dan je aan kan? Voel je je moe of zelfs uitgeput na een dag werken? En weet je niet zo goed bij wie je dit kan aangeven, omdat je bang ben dat je er op afgerekend wordt? Je leidinggevende vraagt misschien al wat er mis is en geeft hier en daar wat commentaar op je werk. Je wordt steeds stiller en gestresster en hoopt dat het vanzelf over gaat. Maar zo werkt dat niet! 

Ben je klaar voor een nieuwe carriere move, maar word je voorbij gelopen door collega's? Word je niet benaderd voor die ene functie die jij ambieert? Wil je wel, maar weet je niet hoe je de voldende stap kunt nemen? Je voelt je niet serieus genomen! Maar neem jij jezelf wel serieus? Het wordt hoog tijd dat jij de touwtjes weer in handen neemt. Het is tijd voor persoonlijk leiderschap!

Ben je student en wil je heel graag je studie halen? Kun je de informatiestroom die op je afkomt niet goed handelen? Merk je dat je bevriest als het te overweldigend wordt? Steek je je kop in het zand of put jezelf juist uit door jezelf helemaal geen rust meer te gunnen? Denk je dat het HBO misschien te hoog gegrepen is voor je? Je stuurt aan op je eigen faal-ervaring!

Is er een reorganisatie op komst en moeten de neuzen allemaal dezelfde kant op? Wil je grip krijgen op de weerstand in je team? Of ben je op zoek naar een verdiepende training voor je team? Werk je met mensen, maar kan je sommigen niet goed bereiken? Maak je je zorgen om iemand, maar lopen gesprekken steeds vast als je erover begint? Je krijgt geen grip op onderliggende loyaliteiten. Je mist contextuele inzichten!

In het jaarprogramma leer je jezelf te zijn en wordt dit juist jouw krácht in je werk.

Het draait steeds om loyaal zijn aan jezelf, waardoor je beter wordt in studie en werk!

 

Afspraak

Top