Mijn praktijk

Mijn praktijk

Sinds 2008 werk ik zelfstandig als coach, supervisor, contextueel hulpverlener en relatietherapeut. In mijn praktijk komen mensen van alle leeftijden en met verschillende coach-vragen. Wat steeds hetzelfde is, is dat we gesprekken voeren waarbij u de expert van uw situatie bent en ik de loyaliteit expert!

In mijn praktijkruimte aan huis voer ik gesprekken van 1 uur. Wanneer het beter is om het gesprek bij u thuis of op locatie te voeren, kan dat geregeld worden. Hoe die gesprekken verlopen bepalen we samen. In het eerste gesprek vinden we uit wat de behoefte is en wat er nodig is om het doel te bereiken.

 

Afspraak maken

Nieuwe en bestaande cliënten kunnen een afspraak maken per telefoon of mail.

 

Mijn praktijk

Mijn klanten

Our services

Familie

Je partnerrelatie is niet meer leuk. Je ouders hebben een te grote invloed op je keuzes. Je kind wil niet naar je luisteren of wil je niet meer zien. Via Mo los je dit op!

Professioneel

Voel je je uitgeput na een dag werken? Of wil je een volgende stap maken in je carrière, maar lukt het nog niet? Of zitten je leidinggevende en jij niet op een lijn? Met mijn professionele diensten help ik je uit de impasse!

Persoonlijk

Heb je last van bepaald gedrag van jezelf, maar lukt het je niet om het te veranderen? Of heb je somberheidsklachten, voel je je in de basis ongelukkig? Kom langs, ik heb al veel mensen van deze narigheid afgeholpen!

Top